Det personliga ledarskapet fortsätter

Holmalunds IF P07
Efter att ha funnits med som ledare för mellersta tösens fotbollslag sedan 2009 så var det med lite sorg i hjärtat jag tackade nej till fortsatta uppdrag efter att hon nu i våras lagt skorna på hyllan. Till en början får jag erkänna att det var ganska skönt att inte ha träning, seriematcher och cuper som fyller upp hela veckan. Men efter ett tag kommer saknaden, alla härliga minnen och framförallt glädjen hos fotbollsspelarna som jag då inte var en naturlig del av längre.

Vad gör man då som fotbollsberoende förälder, jo jag har ju varit med lillkillen på träningar sedan han började med fotboll för sådär 2 år sedan. Självklart hoppar jag gärna in och stöttar kring hans lag på samma sätt som med tösens. I P07's fall finns det redan tre härligt dedikerade ledare så för mig blir det lite av att hjälpa till där det behövs, passar perfekt!

I och med helgens cupäventyr i Kungälv så stänger vi utomhussäsongen och börjar med träningar och futsal inomhus istället. Blir en lagom skön uppvärmning för mig också att hitta en bra plats i ledargänget!


Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE