A new Mindset, new Results

Torsdag den 30 juni är det dags för en av årets intressantaste konferenser för oss som arbetar med kompetenshöjning och lärtransfer. A Mindset for Results riktar sig mot alla som arbetar med HR och/eller utbildningsfrågor på något sätt och liksom förra året förväntar jag mig såklart också att träffa en och annan linjechef och affärsansvarig på plats!

Arrangör är vår lärplattformspartner Promote och det är verkligen spännande att märka att fler och fler av våra större kunder också valt att ta in plattformen för alla sina utbildningssatsningar, både internt och externt. Att vi på Informator har mycket goda erfarenheter av plattformen sedan vi introducerade den på samtliga våra öppna kurser för snart ett år sedan speglas verkligen av den feedback som vi får från våra kunder!

I år är vi både med som utställande partner och skickar också en rejäl delegation för att utvecklas än mer tillsammans med framstående talare på området som Dr. Jim Kirkpatrick, Professor Rob Brinkerhoff och Joe Richer (Global Lead for Instructional Design på vår trogna kund Ericsson).
Jag passar också gärna på att tipsa igen om att du som är Informatorkund och inte redan bokat biljett har möjlighet att köpa den subventionerat direkt via oss! Läs mer och boka din plats på https://informator.se/seminarier/a-mindset-for-results-2016

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE