Dags för EdTechXEurope 2016Så är det snart dags att flyga till London och EdTechXEurope 2016, kanske den viktigaste konferensen under hela året för europeiska och internationella utbildningsföretag.

På Informator har vi nu länge arbetat hårt på olika nivåer för att hitta de bästa metoderna att leverera utbildning för just dig på dina villkor och när vi nu får chans att på första parkett ta del av hur den internationella utbildningsscenen tar sig an de möjligheter som finns så kan jag garantera att vi kommer kunna presentera en och annan nyhet framåt hösten.

Continuous Education är såklart ett hett ämne och där har vi redan börjat producera Training as a Service, ett koncept vi kommer jobba hårt med även under sommaren. Att använda video och andra tekniker för att förstärka utbildningsinsatser lär snart vara en naturlig del i allt fler utbildningar och håller vi stenkoll på fler trender i branschen. Digital Innovation som vi nyligen införde som helt eget utbildningsområde är en naturlig bakgrund till hela konferensen, kanske vi framåt plockar in virtual reality som naturlig del i våra hands-on kurser!? Vem vet, men intressant kommer det bli och självklart skall dessa nya idéer komma Informators kunder till nytta!

PS: Självklart har jag sett till att hinna hem till fredagens Sverigematch mot Italien och där skall vi väl lyckas få till det där lagspelet ordentligt :)

Kommentarer

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE