22 april 2019

Påsk i Berlin igen


Berlin har blivit lite av en favorit för hela familjen och nu är det tredje gången vi besöker denna härliga stad. Det finns verkligen hur mycket som helst för hela familjen, men nu väntar vi nog tills minstingen fyllt 15 så alla kan vara med på alla utflykter (tyskarna är väldigt hårda på att inte visa upp hemskheter för minderåriga, från kriget etc).

Denna gång blev det i alla fall en utflykt till Design Outlet strax utanför staden, med tanke på att vi har avslutning i 9-an plus en som tar studenten, sparar en liten slant i alla fall :) Vi tajmade tyvärr in långfredagen som i tyskland är ungefär som i sverige för en hemskans massa år sedan, stängt så gott som överallt, men tack och lov funkade Berlin Dungeons (för mor + minsting) och Fernsehen tauer för mig och de två äldre. Kanske inte något vi gör  om igen, men kul att ha gjort det!

Tyvärr åkte både jag och 15-åringen på något slags influensa så lördag blev sådär, men vi hann i alla fall vara med på House of Tales och klara av Iluminati-utmaningen tillsammans, riktigt kul och rekommenderas verkligen! Men när resten av familjen drog vidare till Mall of Berlin och Primark så åkte jag och Theo till hotellet och bäddade ner oss... Oavsett, mellan 20-25 grader är en helt ok påsk, även om vi åkte på hosta (och i Theos fall feber), men nästa familjeresa går nog annanstans! Tack och lov att måndag är röd också så man hinner vila upp sig litegrann efter semestern :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *