DevSum loves JAVA


Nu är det snart dags för årets konferens för systemutvecklare, DevSum19 den 23-24 maj! Konferensen har varit med länge och från att till en början främst varit inriktad mot .NET-sidan så har allt fler sessioner kommit att inrikta sig även mot Java-sidan, säkerhetsarbete oavsett vilket språk du jobbar med och allt omkring som kompletterar.

Just nu tänkte jag lyfta fram några sessioner som riktar sig än mer mot dig som har mycket fokus på Java-sidan och i de allra flesta fall är det experter som jag själv också arbetat med tidigare och sett fantastiska resultat levereras både på scen, men även i skarpa case ute hos kunder! Jag kan lugnt stå bakom att du som deltar på dessa sessioner kommer få med dig mycket matnyttigt tillbaka som kommer att spara dig x antal timmar på att själv hitta en lösning på något som någon annan redan svettats över :)


För dig som vill passa på att grotta ner dig än mer så erbjuder vi en extra workshopdag den 22/5 (dagen före konferensen kör igång) där du får en unik möjlighet att både jobba ihop med experter och även en extradag att mingla med de andra som valt en extra workshopdag (oavsett ämne).


För dig som vill boka alla tre dagarna gör du det samtidigt på vår sajt för DevSum19!

KommentarerKöp boken - Agilt ledarskap i en digital värld

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019
I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång....

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE