6 maj 2022

Konferens på plats igen, SEF22

Då har jag precis kommit hem igen efter två dagar på plats i Stockholm med 365-konferensen SEF som anordnats av de gamla vännerna från Humandata.

Att till att börja med åka tåg upp till huvudstaden och sen vara på samma event som sådär 200 andra känns nästan konstigt nu efter alla distansevent, men det tar inte lång tid att komma tillbaka till hur det var innan pandemin och det är ju så himla trevligt att faktiskt kunna träffas igen.

SEF är ju en konferens jag deltagit på flera gånger tidigare (från början bara Exchange-forum, sen SharePoint & Exchangeforum och nu då SEF med fokus på Microsoft 365). Det är väldigt många andra som också är veteraner, vilket inte minst visade sig med de trevliga stickers vi fick klistra på deltagarbadgen och vi vet alla vilket konferensår som det pratades mest om :)

I nästa vecka är det dags för AWS-Summit, också i Stockholms såklart så det kommer bli spännande att se vilka gamla och nya vänner jag stöter på där. Om du själv är på plats får du gärna hojta till så passar vi på att ses "irl" igen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *