9 november 2022

8 månader med Republify

Tobias Strandh, VD - Republify

Så har det då gått ungefär 8 månader sen vi körde igång med det egna bolaget Republify.... Tiden går fort när man har kul säger dom ju :)

Jag får ganska ofta frågan "hur går det" och jodå, vi har flera härliga kunder som fått stöd med kompetensinsatser och fler som planerar för utbildning mot våren! Tanken från början med bolaget var ju att framförallt kunna erbjuda Cilbuper-kunder mer utbildning även utanför talangprogrammen och där har vi ju levererat ett flertal kurser inom både systemutveckling, IT-säkerhet, IT generellt och ledarskap, agila metoder och annat som stöttar medarbetarnas arbete!

Om våren framförallt gick åt att jobba med partnerskap, bygga upp ett stabilt produkt/kursutbud, sätta ihop en webbsida och börja synas på tex. sociala medier, så har hösten än mer vikts åt kundkontakter. Det tar sin lilla tid att visa upp ett nytt varumärke, även för mig som varit i branschen i så många år och har kontakter på de mest udda ställen :)

Nu har vi börjat sätta upp återkommande meet-ups med olika fokus för att än mer stötta och visa på olika områden som vi kan hjälpa till. Nu i november har vi tex. fokus på agila metoder och saker en Scrum Master INTE ska syssla med, i december är kollegorna på Pagesplit tillbaka från den stora SQL-konferensen PASS i USA och delar med sig av sina bästa intryck. I januari sen föreläser Christina Haugsöen om hur det är att vara ledare men inte chef (tex. för dig som är projektledare, Scrum Master etc) och fler träffar är på gång under våren!

Vårt fokus kring utbildningar är som tidigare Security, Teamship och Technical och även om inte alla utbildningar fått samma intresse är jag ändå glad att se att våra leveranser touchar samtliga dessa områden. 

Har ni sett behov och utrymme för att höja kompetensen internt på något speciellt område framåt så får du gärna höra av dig! Jag brukar säga att även om inte just exakt ert behov är helt tydligt i någon av de publicerade kurserna så kan vi med vårt nätverk av experter antagligen hjälpa till med utbildning ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *