31 oktober 2022

BK Häcken - SM-vinnare 2022

BK Häcken - Svenska Mästare 2022

Så var det då äntligen klart, efter en total överkörning på gamla Ullevi och vinst med 4-0 så är vårt kära BK Häcken Svenska Mästare 2022!! 

För dig som följer mig här på bloggen är det ju ingen hemlighet att det finns ett gulsvart lag närmst hjärtat och i år har det varit än mer fokus än vanligt kanske. 

Av alla mina barn har jag trots idoga försök inte lyckats locka med på fotbollsmatcher förrän "minstingen" som fyller 15 nu i månaden som hängt med på match i några år nu och senaste 5 åren med säsongsbiljetter på Bravida (självklart inhandlat även för 2023 :)

I år har det såklart blivit besök på samtliga hemmamatcher, men också några bortamatcher där kanske evighetsfärden ner till Mjällbys fina Strandvallen blev sommarens längsta utflykt. Tidigare år har det skämtats friskt kring vårt kära lag, men ju längre tiden led i år, ju färre skämt dök det upp. Naturligtvis har vi nu fullt av besvikna supporters till andra lag som gnäller att "Häcken inte har några fans" eller att "vi bara kan spela på plast" (vilket hyfsat starkt motbevisas med att vi är först obesegrade lag på bortaplan över en hel säsong på runt 50 år :).

Nu har vi en match kvar i serien och det är nästa helg när IFK Norrköping kommer på besök till Hisingen och självklart kommer vi vara på plats och fira våra gulsvarta hjältar rejält!! Vi ses på Bravida!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *