4 september 2023

Morfar igen änna

Tänk vad tiden går undan, nu har en liten kille kommit till världen när min äldsta dotter äntligen blivit mamma! För min del innebär det att jag är dubbel-morfar helt plötsligt :) I februari kom lilla Amelia till världen och lillkillen som inte fått sitt namn riktigt än kommer kanske heta Elias eller Liam, men än är inget riktigt bestämt. 

Vi som ganska nyss "bara" haft tonåringar att ta hand om har plötsligt börjat planera för vilka utflykter som mormor och morfar ska ta hand om framåt. Lär bli besök på High Chaparall, Astrid Lindgrens värld, Kolmården med mera. 

Vilken tur att vi flyttar till ett hus med större tomt i januari, så alla lekställningar, sandlådor med mera får plats... kommer bli hur bra som helst :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *