21 september 2023

Whiskeyprovning i Alingsås 230921

Så var  det då äntligen träff med Whiskey i Alingsås igen och denna gång var det undertecknad plus vännem Jens Wallin som stod som värdar.

Temat för dagens träff var "tre medaljörer och en sur förlorare" där vi utgick från damernas VM-spel i år där medaljörerna såklart var Sverige, England och Spanien och den sura förloraren i detta fall blev USA och en Bourbon för lite spänning.

Blanton´s Gold Edition (Bourbon) (medel 2,9)
Gotland Whisky, Isle of Lime Salvorev, 2023 (medel 2,7)
English Peated, Selected by Clydesdale, 2007 (medel 3,5)
Spanish Whisky Club, Single Barrel PX-Cask 10 Years (medel 2,9)

Lite smolk i bägaren dock att jag trist nog upptäckte att man som privatperson minsann INTE får köpa in en flaska Whiskey utanför EU. Jag försökte såklart få in en Australiensk Whiskey för att komplettera upp semifinalisterna (som tyvärr inte gick att beställa via Systembolaget), så den stoppade tullen och skickade tillbaka down under tyvärr.

För oss som ganska strikt skotsk single-malt-klubb tyckte jag det kunde vara kul att testa på lite annat. Extra roligt att bara en medlem ganska direkt kände att den första var en bourbon. Kul också att betygen på vissa flaskor pendlade mellan 1-6, vi är alla olika :)

Nästa omgång i november kommer att bli spännande. Vi har en bra slant över i föreningen och det innebär att vi kommer kunna köpa för runt 10.000 kr nästa gång, lär bli en och annan specialare då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *