15 september 2023

SEF 2023 - 20-årsjubileum

2003 genomfördes den allra första SEF-konferensen. Då SharePoint & Exchange-forum med Humandata och Informator som arrangörer och platsen var Tekniska Museet i Stockholm.

 I veckan var det dags för 20-årsjubileum och självklart var vi tillbaka på Tekniska Museet, ett riktigt härligt ställe med superintressanta utställningar kring Telekom, Spelbranschen och AI (väl värt ett besök även utan konferens :)

SEF tolkas numer som "Share and Evolve in M365-forum", lätt krystat men akronymen hänger ju fortfarande med. Lite så är det att arbeta med Microsoft att olika tekniker ibland går in i varandra eller helt försvinner och just nu är det M365 som gäller som samlingsnamn för många olika undertekniker.

Själv var jag på plats igen för sådär 10:e gången, 2:a gången under Republify-flagg. Det är alltid lika trevligt att stöta på både gamla kunder och partners. Denna gång var tex. min gamla kollega Mats Fredriksson på plats som föreläsare (för första gången, även om han hållit utbildningar sen Novel-tiden) och andra kändisar som Micke Nyström och Hasain Alshakarti dök också upp under dagarna.

Kvällsminglet dag ett är alltid lika trevligt och denna gång hamnade jag vid ett bord med folk från Forefront Consulting och NCC i Sverige och Finland. Riktigt härliga människor och så trevligt att kunna ha härliga konversationer som knappt nämner våra professioner!

Nu får vi se vart det bär av nästa år, men räkna med att jag kommer vara på plats igen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *