14 oktober 2023

När branschkollegor blir partners

I veckan hade jag ett riktigt bra partnermöte som avslutades med en trevlig middag på Norda (Hotel Post).  Sedan starten av Republify för snart två år sedan var en av de viktigaste punkterna att hitta rätt partners att samarbeta med. Vännerna på Lexicon IT-proffs är verkligen ett lysande exempel när det blir helt rätt!

Som nytt bolag är det inte alltid lätt att tex. nå upp till samtliga krav i en upphandling eller för den delen en vilja arbeta med alla teknikpartners på marknaden. Då är det perfekt att ha en bra partner i utbildningsbranschen där vi gemensamt går till kund och levererar toppresultat! Exakt såhär har vi gjort mot en av mina kunder här i väst och det har även lett till mer affärer inom olika områden.

För mig personligen är det en oerhört viktig del i hur vi arbetar med Republify att våga säga att vi inte är världsbäst på allting, men att vi tillsammans kan få det att fungera. Så härligt att kunna arbeta tillsammans med Anna, Mattias, Therese & Co då och tack för en riktigt trevlig dag tillsammans!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *