TRANSLATE

17 juli 2007

WWPC 2007 - Connecting globally

Thinking GloballyHade egentligen bara tänkt att gå in och kolla mailen snabbt eftersom jag har en kund som antagligen vill ha en 2-veckorskurs direkt efter semestern. Inboxen var fylld med "tack för senast" från i stort sett hela världen :)

Självklart var det mycket Svenskar som vi umgicks med och en hel del "intressant, vi hörs efter sommaren" diskussioner blev det där. Runt om i världen upptäcker man att det inte är samma semestertider som här hemma. Har fått bland annat fått mail från USA, Brasilien, Belgien, Schweiz, England, Tyskland och riktigt roligt att det gäller både potentiella kunder som eventuella lärare på roliga områden som Sharepoint och Silverlight (!)

Slå samman detta med allt kul som kommer från Microsoft framöver så blir det en riktigt rolig höst för både oss på Informator och framförallt för er, våra kunder!!

Nu bär det iväg till stranden... Vamos a la playa o oooo :)-

4 kommentarer:

 1. Fränt. Silverlight framförallt är något som jag skulle vilja bemästra, det är hur coolt som helst. Trevlig sommar, för det tänkte jag snart ha ;)

  SvaraRadera
 2. *haha* det ÄR riktigt coolt och jag har koll på product managern för Silverlight, men tyvärr är det lite svårt att hitta duktigt folk just nu...

  SvaraRadera
 3. Great! Jag förstår att det är tufft att hitta folk såhär i startgroparna. Håll ögonen uppe så kommer det snart en eller två skåningar ;)
  Har börjat kolla lite på't tidigare och älskar det änsålänge.

  SvaraRadera
 4. yeayea, fixar ni kurs på silverlight kan ni räkna med en bunt smålänningar mä ;-)

  SvaraRadera