21 maj 2007

Årets Sharepoint & Exchange Forum

Informators kurser inom MOSS 2007Hade själv inte möjlighet att vara med på årets upplaga av SEF (Sharepoint & Exchange Forum) som gick av stapeln på Utsikten Meetings, Nynäshamn i förra veckan. , men har däremot pratat med flera kunder som deltog och verkligen var supernöjda. Hade just ett litet samtal med Göran Husman och passade på att stämma av vad han tyckte om dagarna:

Årets SEF gick väldigt bra, tycker jag – bra talare, superbra anläggning, bra underhållning och mat.

Det ramar väl in dessa dagar väl och vi har redan direkt i förra veckan börjat få in bokningar på våra MOSS-kurser från deltagare på SEF 2007 och nu är det kanske nummer 3-4 från samma bolag som går kursen och det tycker åtminstone jag borgar för hög kvalitet!

Imorgon skall jag iväg på ett halvdagsmöte med en av mina favoritkunder och diskutera ett längre upplägg där vi skall få upp en blandad grupp konsulter på en högre nivå inom MOSS och då riktar vi in oss på samtliga delar som kan ingå i ett projekt. Allt ifrån säljarna till tekniker och utvecklare. Blir riktigt spännande att se vad vi kan hjälpa till med här!

Till sist passar jag på att tipsa om att vi nu har ett gäng kurser inom MOSS kvar i vår som schemalagt och tyvärr är det som så att våra företagsinterna uppdrag "stjäl" mycket tid från de schemalagda kurserna så passa på att ta en plats, här hittar du våra MOSS-kurser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *