9 februari 2008

Schlagerlördag, med tvätt, sopstation, dans och gym...

My other car is a bicycleSådärja... så har man överlevt en vecka till... I torsdags hämtade jag ut min nya bil från Bilia i Sisjön och satt där och lekte med stereon på väg tillbaks till kontoret och lyckades med konststycket att missa avfarten mot Göteborg så det var bara att vända innan Ikea *suck* Som en kollega sa "jäkla tur att du inte var på autobahn får då hade du kunnat få kört några mil för att kunna vända" *haha*

Annars har inte tiderna satt sig riktigt (försöka tajma minsta möjliga trafikrytm) så i fredags var jag på jobbet vid 06.30 (!!) och eftersom en annan kollega fyllde 40 och passade på att bjuda på lite gött mot eftermiddagen, så blev det hemfärd mitt i värsta rusningen. Kul att folk är så schyssta i filbyten, håller hastighetsgränsen etc (obs sarkasm)... Men, men... det är väl bara att gilla läget eller om jag citerar Weird Al Yankovic: "I really dont care, in fact I wish him well cause Ill be laughing my head off when hes burning in hell"...

Ikväll är det ju Melodifestival från Göteborg och man kan nästan tro att SVT raggar sponsorer till miljoner så som hela Göteborg är nerlusat med flaggor och vimplar för spektaklet. Självklart sitter man bänkad och om inte annat är ju Amy Diamond ongarnas favorit så man får väl se vad man själv tycker... Brukar ju åtminstone vara en snackis hela veckan efter sändning!

Själv har jag redan hunnit tvätta, åka till tippen med lite gamla datorer, förstärkare, dammsugare etc som stått och samlat damm i källaren. Om en stund är det dansdags för sjuåringen och själv passar pappa på att träna lite i gymmet... Så hasta la vista och låt bästa spektakel vinna ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *