7 februari 2008

Sharepointseminarium med Fishbone

Kommande datum på SharepointseminarietTobias håller ställningarna i Informators monter på SharepointseminariumSå var man då tillbaks på kontoret efter förmiddagens strapatser på Världskultursmuséet där vi stått tillsammans med Fishbone Systems som hade en genomgång på smarta lösningar med Sharepoint... (För er som missade finns det fortfarande platser kvar på kommande seminarier, se länk)

Inte nog med att vi fick stifta bekantskap med såväl gamla som blivande kunder till Informator, solen passade även på att titta fram för första gången på sådär 100 år (ok, jag vet... lite överdrivet, men ändå :) Genomgången var väldigt intressant och som en av deltagarna nämnde för mig i pausen "tänk att det går att göra systemet så anpassat efter exakt våra behov" och det är väl en av anledningarna till att just Sharepoint går hem så bra hos företagen!

Har ni börjat implementera, eller kanske är på gång så rekommenderar jag varmt Informators kurser nedan. Efter att arbetat med just Sharepointutbildning för 2007:an i snart ett år kan jag definitivt garantera att vi är ledande på Sharepointutbildning i Sverige!

För slutanvändare
För tekniker

För Utvecklare

Utöver detta har vi faktiskt lika många nya kurser på gång som kommer släppas senare i vår!! Informator är och förblir ledande inom Sharepointutbildning och vi vet vad ni som kunder efterfrågar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *