16 februari 2008

Dop, Schlager och annat skojigt

Benjie BoySå var det då dags för dop av lille Benjie, eller Benjamin Seth John-Axel som det fullständiga namnet blir. Om någon timme vandrar vi iväg bort till kyrkan för att förbereda lite mat och "efterfest"... Jag är kanske inte världens mest religiösa människa, men man kan ju ändå uppskatta omgivningen i ett sådant ställe... En extra trevlig detalj är att min kollega John-Anders har accepterat det viktiga uppdraget att vara fadder åt lille Benjie.

Ikväll sedan är det ju också dags för schlagerspektakel igen och det enda som jag i stort sett hoppas på denna gång är att inte Carola går vidare. Sedan spelar det inte så stor roll vilka som går till final eller andra chans :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *