2 februari 2008

Lördag, helg, lugn och ro förutom hos Microsoft och Yahoo

Ingen kan väl ha missat veckans stora nyhet att Microsoft lagt ett bud på Yahoo... Tänk, då kanske dom snart har en sökmotor värd namnet och kan sluta tjata om sin värdelösa LiveSearch... Det är ju faktiskt en marknad som totalt domineras av Google och ett antal sköna miljarder som vår favorit-amerikan gärna tar en större bit av!

Även utanför IT-världen borde ju detta vara en ganska stor nyheter... eller!? DN, NT, HD, Resumé (som verkar klippt och klistrat från IDG), Affärsvärlden, E24 mfl tidningar har lagt in artiklar om händelsen, men drakar som Aftonbladet, Expressen, Metro mfl verkar mer intresserade att rapportera vilken kändis som står och spyr eller dagens status för Britney Spears... Say no more...

Annars har jag haft en lugn och skön dag där vi hunnit med stortvätt (inklusive ett gäng mattor), träning på gymmet + dans för barnen, besök av jobbarkompis som var i Alingsås och nu är det dags att sätta på Harry Potter 5 så minsta tjejen som inte fick följa med på bio också får se hur den blev :)

Ta nu och vila upp er så laddar vi för våren, eller hur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *