28 februari 2009

Road trip to Varberg

En strålande sol och snart är det dags för avfärd till Varberg. Jag har en jobbkompis som brukar åka dit för Spa:et men för min del är det naturligtvis något med barnen som drar. En av döttrarna skall ha kör- och dansuppvisning och jag plus en av sönerna passar på att göra Varberg (hur många minuter det nu kan ta :)

Men, det är åtminstone en riktigt skön vinterdag med strålande sol och några minusgrader. En riktigt härlig sista februari och äntligen är en av de trökigastet månaderna till ända. Nu kommer det hela tiden bli ljusare och med solen kommer energin och med energin kommer resultaten...

En dag i Varberg... kan det bli bättre :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *