18 februari 2009

Dags att boka upp Microsoft WPC 2009

Så släpptes då första bokningsdatum 12 mars för WPC09 och för oss som besökt eventet tidigare är det dags att boka biljetten senast den 26 mars. Känns lite kortare om tid än tidigare år, men det kan ju finnas ett gäng olika skäl för detta.

Förra året var det nästan dubbelt så många Danskar och nästan lika många Norrmän som Svenskar på konventet... det slår vi väl i år!! Tänkte avsluta med att citera Rich Freeman som i tidningen Redmond Channel Partner skriver om WPC;
In most industries, senior managers tend to dominate the decision making process, so many vertical partners find focused, intimate activities such as executive seminars as WPC much more effective than shotgun blasts of telemarketing and direct mail…
- Rich Freeman, Redmond Channel Partners June 2008

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *