19 februari 2009

Sun, sun, sun

Så var man då på väg till Karlstad, uppe tidigt i ottan med en förhoppning att kunna jobba på tåget (iställt för att då ta bilen och kunna gå upp två timmar senare, men, men :)

Apropå sola i Karlstad så har Sun precis gått ut med att dom kommer expandera GlassFish att bli en webbplattform. Man kommer då kombinera Apache Tomcat servlet, scriptingspråken Ruby och PHP samt kodbasen från det öppna Liferay Portal project.

Såg att CS plockat upp nyheten och det är väl lite trist om det stämmer att värsta konkurrenten är jBoss... Jag trodde open sourcare främst försökte kriga mot Microsoft, men men :)

Tillbaks till resan... blir spännande att se hur mycket snö och sol det faktiskt är i Karlstad just nu... till och med hemma hos mig i Alingsås har det snöat rejält inatt så chansen är rejäl att det är snöstorm när jag väl kommer fram... spännande...

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *