17 november 2017

Äntligen lite arbete på hemmaplan igen

Informator Göteborg: Samir, Tobias, Sandra & William
Senaste tiden har det varit lite mer resor och hotellnätter än vanligt och med EU-konferens i stan så gick det ju inte ens att åka till Göteborgskontoret torsdag/fredag så är faktiskt lite extra sugen på att träffa hela goa gänget i Göteborg igen. Nye kollegan William ska dessutom få en genomgång på produktfloran på måndag och nya enhetsmedlemmen Samir ska få sätta en önskelista för framtiden. Spännande möten att se fram emot efter helgen, hoppas ni får lika skön helg som jag tänker ta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *