26 november 2017

Gårda växer igen

En framtidsbild av Gårda i Göteborg (Informators hus ligger under skrapa #3)
Det satsas rejält på byggfronten i Gårda och för er som besökt området det senaste är det lätt att konstatera att det finns rejält med byggutrymme på den gamla macktomten där vi just nu verkar fått en fågeldamm. Lite mer spännande än det gigantiska huset som planeras där är att man samtidigt tänker bygga ett hus bredvid Canon-"skrapan" (som länge var det stora landmärket för Gårda). Längst till höger ser ni "Skanska-skrapan" som tog över rollen som landmärke. Det huset är inte litet men i jämförelse med de nya glasschabraken är det ju verkligen en lilleputt... Utöver husen på denna bild skall det tydligen också komma ytterligare en skrapa som byggs ovanpå något av husen längst ner till höger.

Det är ju verkligen fräckt och roligt att det satsas på Gårda som stadsdel, men jag som var med när Skanskaskrapan byggdes och kommer ihåg allt pålande och elände funderar ju skarpt på hur kul det kommer vara att arbeta i Gårda de närmsta 3-4 åren? Byggplats överallt, stora maskiner som spärrar vägen när man skall parkera och överlag ganska stor oreda...

Jaja, det gör ont när knoppar brista...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *