29 juni 2020

Sista arbetsveckan före semester 2020



Idag kör vi igång sista arbetsveckan före en fem veckor lång semester för min del. En minst sagt annorlunda vår har ju gjort att jag och många andra behöver lägga 150% mer arbete för att få tillbaka åtminstone 50% av de dialoger som tidigare krävde mindre jobb... nu behöver vi alla vila upp lite extra!

En bra del med läget för vår del hemma är att de där byggprojekten som jag började skissa på sommaren 2018 (bilden längst ner till höger) nu faktiskt är klara redan innan semestern kör igång... Pengarna som annars skulle lagts på resor, restauranger, fotbollsmatcher, konserter med mera har ju i stort sett helt gått till virke, blommor med mera till hemmet. På ett sätt skönt att vi faktiskt är klara och bara kan softa under sommarmånaden, men samtidigt lite känslan av "jaha, vad ska vi pilla med nu då" :)

Vad ska du själv göra under ledigheten?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *