9 december 2021

Vad är väl ett julbord på Grand Hotel

Julbord på Grand Hotel Stockholm

Ikväll var det egentligen planerat att vi skulle ses på julbord på anrika Grand Hotel i Stockholm, faktiskt träffas igen på riktigt och runda av arbetsåret tillsammans. Sen kom det ut nya riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och regeringen så plötsligt stod vi där med ett beslut att inte genomföra detta och återgå till de mer restrektiva riktlinjerna från innan där alla också är tillbaka på distans i så stor grad som möjligt... 

Själv lyckades jag (och frugan) på något sätt att komma in och få den tredje dosen vaccin i förra veckan även om det kanske inte påbörjats för oss (knappt) 50+ are. Rent ärligt vet jag inte riktigt hur vi fick till det utan att någon sa "men ni är för unga för denna omgången än", men nu är det gjort och förhoppningsvis ännu ett led i skyddet från den här bedrövliga pandemin. 

Distans-varianten gäller då inte bara oss själva, även planerade kurser framåt ramlar tillbaka till huvudfokus distansdeltagande och det blev några samtal igår till kunder som velat delta på plats med lärare i år. Stor förståelse och enbart positiv feedback att vi har fokus på säkerheten för oss alla är det jag tar med mig och framförallt uppskattat att vi var snabba på att reagera och informera!

Nu är det bara drygt två veckor kvar till julledigheten och vi får väl se om det kommer nya riktlinjer om hur många vi får vara tillsammans, det kanske slutar som förra året att vi firar jul på egen hand i mindre grupper, det funkar ju också men ger inte riktigt samma julkänsla åtminstone för mig...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *