10 december 2021

Ett framgångsrikt 2021, kudos!

Tobias Strandh vid ett av få kontorsbesök under 2021

Nu närmar vi oss julledighet efter ännu ett år i pandemins tecken med alla utmaningar som detta inneburit. Jag vill passa på att tacka alla er som i år gett mig förtroende att stötta med min erfarenhet från utbildningsvärlden oavsett om det inneburit enstaka utbildningar, större företagsanpassade utbildningsprogram eller för den delen hantera alla era Microsoftutbildningsvouchers som det ju varit stort fokus på i år!

Utan att direkt peka ut någon kund så har vi sett rejäla kompetenssatsningar inom såväl den offentliga sektorn där vi såklart hjälpt till med IT-utbildningar för både IT-proffs och vanliga IT-användare, men även stöttat med introduktioner till agila metoder, styrningsmodeller med ITIL 4, problemlösning med Kepner & Fourie, förändringsledning, service & support och mycket mer. Minst lika mycket satsningar har det ju förstås varit från vännerna inom Automotive, MedTech, Shipping, Telecom med flera branscher! Ett stort tack för ert förtroende att vi hittar de bästa vägarna för att tillsammans utvecklas mot nya framgångar! Jag är både stolt och tacksam att ha kunnat varit en del i denna kontinuerliga kompetensprocess för er!

Sen någon vecka tillbaka har det varit stort fokus på nästa års utbildningsinsatser och återigen ett överväldigande förtroende där jag haft dialog och tillsammans med er kunnat planera upp och (med en rejäl mängd redan nu inköpta Kompetenskort) säkerställa att grunden för 2022 är lagd redan i år. Återigen ett stort förtroende och tacksamhet till er som visar att ni litar på att jag kan fortsätta stötta kompetenshöjningen för era medarbetare!

Avslutningsvis vill jag passa på att tacka och hylla några av de kollegor/lärare/partners/vänner som jag arbetat närmst med i år! Lite extra kudos till Aleksandar Nikolic, Anders Bratland, Christer Bau, Christos Gultidis, Fredrik Wall, Giuliano Maras, Harry Repo, Joachim Clasberg, Lasaros Mavropoulos, Marcel Foederer, Martin Welén, Mats Warnolf, Niklas Laudon, Patrik Stansvik, Sami Laiho, Torbjorn Granheden och självklart även alla duktiga lärare som hållit schemalagda kurser under året!

Extra tack även till er kollegor som varit lite mer närvarande under distansarbetet och bjudit på både skratt och omtanke under de långa timmarna från hemmakontoret. Ni är bäst!! 🥰

Nu satsar vi på att 2022 ska bli ännu bättre och det kommer bli spännande att se hur allt utvecklas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *