19 oktober 2007

MSDN Live - Göteborg 19 oktober

Tobias och Jap inför dagens anstormningSå har då en riktigt lång dag kommit till sin ände...

Idag var det dags för MSDN Live turnéns grand finale och naturligtvis var den stora avslutningen lagd till Bergakungens Sal här i Göteborg!!

Martin och Petra charmar deltagarna på MSDNFör oss på Informator började dagen riktigt tidigt och som första utställare på plats passade vi naturligtvis på att ställa upp oss strategiskt bredvid fikabordet där allt folk förr eller senare stannade till. En liten stund senare dök branschkollegan Jocke upp (släpande på en massa material :), alltid trevligt att träffas!

Salen var knökfull - VSTS PresentationFramåt 8-tiden började det fyllas på lite mer och en liten stund senare var det fullknökat med folk i salen (varav en majoritet med en liten Informatorpåse i handen, såg lite kul ut faktiskt :) 08.30 då första seminariet igång och enligt det senaste valspråket från Microsoft var det naturligtvis Software + Services som fick inleda dagen. Därefter var det dags för vår egen Mathias Olausson att hålla ett litet brandtal för Visual Studio Team Systems och personligen tror jag att om nu VSTS kommer att vara en integrerad del av nya Visual Studio 2008, då kommer definitivt fler utvecklare (och andra projektmedlemmar) att börja använda tekniken än i nuläget då det faktiskt är en fin liten prislapp extra på det! Blir intressant att se och självklart är det ett område som vi kikar extra på!

Fredrik & Martin pustar ut efter pausenSkall väl inte bli allt för långrandig om dagen, men det var ett himla drag och totalt knökfullt när det var dags för fikapauser. Secken "tur" då att vi hade varit påpassliga att ställa upp oss exakt där folk kom ut och i stort sett bildade en liten gågata, där bägge sidor kantades av trevliga personer från Informator som delade ut såväl kursinformation (ALLT material gick åt!!!) och godis/frukter (skäms, ni som hellre tog godis *haha*)

STORT TACK till alla trevliga kunder, branschkollegor och Microsoftare som vi stötte på under dagen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *