20 oktober 2007

Yesterday MSDN, today - the laundry...

Dags att ni lägger ner Göteborgskontoret snart va...Dagens ordspråk...

"Man skall inte vara sur bara för att man är försenad, släpar runt på en papperskorg, blir totalt utklassad och tvingas stå i skamvrån utan att någon märker att man är där..."

- Tobias Strandh (från MSDN Live, Göteborg den 19 oktober 2007)

Ledsen killar... men så är det när ni kommer till Götet... Ni vet ju hur det gamla ordspråket är "det gör ont när knoppar brista" (eller var det något om att Stockholm har blivit kallt, eller... tja, skit samma....det var väl likadant där uppe om jag hört rätt och ni är ju vana att komma sent *haha*)

Försök att vara lite trevliga och säga "hej" nästa gång så skall ni se att det fungerar bättre... ;)

PS: Ni hade ju i alla fall en leksak med er när det blev ensamt!!

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *