Konsultbolag jagar kvinnor...

Nytt och hett hos Informator... för ALLA...Läste precis att Connecta jagar kvinnliga it-konsulter och skryter lite med att dom till sin "inspirationskväll" på två timmar hade 275 personer utanför Connecta och 100 personer internt som anmält sig plus ytterligare 100 personer på väntelista...

Exakt vad den här inspirationskvällen gick ut på står inte i artikeln, kanske hade dom hyrt in Ladies Night-gänget (Martin Stenmarck, Kjell Bergqvist & Co) eller vad gick det egentligen ut på!??

Ser ju själv annars att majoriteten av våra kursdeltagare är män och generellt verkar det tyvärr vara så inom IT-branschen. Lite konstigt och definitivt synd! Men hur skulle det egentligen mottas om vi gick ut med "C# for Women" eller "SQL Server för dig som är tjej"... nja... inte så himla fräckt kanske :)

Nej, ser hellre att tjejerna kommer och glänser på alla våra vanliga kurser, tror inte det behövs någon special "inspirationskväll för kvinnor" när det kommer till avancerad IT-utbildning!

Kommentarer

  1. IT-Chef och kvinna5 oktober 2007 09:46

    Snarare skulle en kurs behövas för de som rekryterar personal så att de inte är så rädda för att anställa kvinnliga ledare.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!Köp boken - Agilt ledarskap i en digital värld

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019
I boken blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som kan stötta just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång....

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE