BizTalk Revival...Product of the month...

Läs mer om Informators kursutbud inom BizTalk ServerVet inte vad det beror på, men de senaste veckorna har det börjat snackas mer och mer BizTalk på kundbesöken... Efter att i stort sett snackat Sharepoint vartenda möte, har BizTalk nu börjat smyga sig in mer och mer...

Kan det bero på att Microsoft i och med BizTalk 2006 R2 nu verkligen börjat få bitarna på plats!? Jag vet själv att kunder som gått vår kurs Updating Your Skills For BizTalk Server 2006 R2 och suttit med den nya versionen säger att det är en klar skillnad, en riktigt klar skillnad!! För er som labbat ett tag och vill ha den där lilla extra skjussen på en riktig högnivåskurs, är det säkert högintressant att höra att vi även uppdaterat vår BizTalk Deep Dive Kurs till R2!! Sitter ni och utvecklar mot produkten kan våra ASP.NET Deep Dive och SOA kurser vara ett bra komplement till ren produktkurs.

Till slut kan jag avsluta med att citera en av våra lärare som helt klart hävdar att just det faktum att Microsoft släppte R2 så snart efter 2006-varianten visar att BizTalk som produkt har ett eget liv framöver (trots att vissa hävdat att den förr eller senare kan komma att inkorporeras under Sharepoint-paraplyet...

Den som lever får se, men just är BizTalk "da thang" :)

KommentarerAgilt ledarskap i en digital värld & Smidiga ledare och andra agila myter

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld & Smidiga ledare och andra agila myter så blandas självupplevda exempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter om ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE