Ett strålande Java-Event

Informators Produktchef inom Open Source - Johan Kalin Vår duktige lärare/föreläsare Lars Svensby från ConsignIT En liten del av alla som var där...

I onsdags morse klockan 06.30 var jag på Ullevi Konferens. Det var ingen annan så jag stack iväg till kontoret istället, kollade mail, rensade lite och var tillbaks vid 07.00 för att sätta upp inför vårt Java-Event med tema "Ramverk" som skulle köras under förmiddagen...

Det som gicks igenom var bland annat lite jämförelser och betraktelser på bland annat tekniker som Struts 2, Java Server Faces, Google Web Toolkit, Direct Web Remoting, Java FX och Adobe Air. Eventet var helt fullbokat och tyvärr fick vi tacka nej till intressenter, men här hittar ni i alla fall presentationen från eventet. (PowerPoint-presentationen ligger i Zip-format)

Utvärderingarna var överlag väldigt positiva, även om flera gärna hade sett lite mer kring ex. Spring och som någon skrev "hade gärna sett ännu djupare inblickar över en heldag". Tankar vi kommer ta till oss och tänka på till kommande events!

Roligt att se att våra nya kursområden som SOA, jUnit, Java Web Services, Java EE 5, Ajax och Eclipse fick sådant bra mottagande. Här kommer det bli riktigt spännande att se resultatet när kurserna väl släpps lite senare i höst!

Kommentarer

aljapaco @instagram

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

TRANSLATE