1 oktober 2007

Ett strålande Java-Event

Informators Produktchef inom Open Source - Johan Kalin Vår duktige lärare/föreläsare Lars Svensby från ConsignIT En liten del av alla som var där...

I onsdags morse klockan 06.30 var jag på Ullevi Konferens. Det var ingen annan så jag stack iväg till kontoret istället, kollade mail, rensade lite och var tillbaks vid 07.00 för att sätta upp inför vårt Java-Event med tema "Ramverk" som skulle köras under förmiddagen...

Det som gicks igenom var bland annat lite jämförelser och betraktelser på bland annat tekniker som Struts 2, Java Server Faces, Google Web Toolkit, Direct Web Remoting, Java FX och Adobe Air. Eventet var helt fullbokat och tyvärr fick vi tacka nej till intressenter, men här hittar ni i alla fall presentationen från eventet. (PowerPoint-presentationen ligger i Zip-format)

Utvärderingarna var överlag väldigt positiva, även om flera gärna hade sett lite mer kring ex. Spring och som någon skrev "hade gärna sett ännu djupare inblickar över en heldag". Tankar vi kommer ta till oss och tänka på till kommande events!

Roligt att se att våra nya kursområden som SOA, jUnit, Java Web Services, Java EE 5, Ajax och Eclipse fick sådant bra mottagande. Här kommer det bli riktigt spännande att se resultatet när kurserna väl släpps lite senare i höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *