1 oktober 2007

Börja inte veckan med ett paraply i ögat!!

Jaja, det hade kunnat vara värreOk, 1 oktober idag och nu känns det att hösten gjort sitt intåg. Antagligen kommer det bli brittsommar om ett tag, när man vant sig att ha rocken på, men det är väl helt ok :)

Med tanke på regnskurarna som titt som tätt flyger över oss så blev jag riktigt glad när frugan överraskade med ett nytt paraply (har man varit gift ett tag krävs det inte mycket för att göra en glad :), men då ska man inte göra som jag gjorde i morse när jag kom in på kontoret...

1) Börjar tjöta med kollegan om hur helgen varit...
2) Drar väskan över huvudet
3) Glömmer paraplyet som sticker upp på sidan
4) Drar paraplyet rakt in i ögat så linsen får för sig att utforska insidan av huvudet...

Sens moral, när man tjötar för mycket kan man bli blind... se där... ett citat att ta med sig till nästa möte *haha*

Annars var det en annan sak som gjorde mig lite glad och det var ett inlägg på IT-Proffs från en 17-årig kille som ville satsa på MCP framöver och komma in i IT-branschen. Kul att se att det faktiskt finns intresse för IT hos dagens ungdomar, trots att så många skriver att ingen vill gå utbildning på det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *