11 januari 2008

IAMCP - Medlemsträff den 25 januari - Göteborg

Ögonblicksbild från senaste träffen i SthlmGÖTEBORG: Medlemsmöte Speeddating
2008-01-25 08:00 - 09:30

Värd: Guide konsult (Olof Asklunds Gata 10, Västra Frölunda)

Speeddating
Passa på att lära känna dina IAMCP-kollegor och se vilka möjliga affärsmöjligheter som öppnar sig! Lär känna på kort tid några av de andra medlemsföretagen samt presentera ditt eget. Se om det finns anledning att samarbeta och knyt nya kontakter.IAMCP levererar plattformen för att partners skall "finna" varandra och skapa ett eget nätverk inom IAMCP med partnerkollegor som kompletterar den egna leveransen i bästa "Software + Services" andan.

"Speeddating är bland det roligaste och nyttigaste jag har varit med om" säger Jörgen Enström på EXOR. Man får verkligen öva på att presentera sitt budskap på 5 röda minuter".
Är du medlem i IAMCP och på besök i Göteborg den 25 januari på förmiddagen är du givetvis också varmt välkommen att anmäla dig.

  • 08:00 Upprop med kaffe
  • 08:15 Matchmakingprocessen startas av moderator
  • 09:00 Sammanfattning
  • 09.30 Slut på det officiella programmet
Gå in på IAMCP-sida, läs mer och boka in dig!

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *