9 januari 2008

ICT-Mässa Göteborg, dag 1

Informators WII-hörnaSå har man varit iväg på årets första IT-mässa och 2008's version av ICT-Mässan i Göteborg känns betydligt mindre än tidigare. Av någon anledning har vi förflyttats till den lilla övervåningen och jag saknade en del namn bland utställarna...

Trevliga montergrannar hade vi iallafall och precis som senast var WII en riktig publikmagnet. Vår byrå hade också gjort ett kanonjobb med montern som helt klart var en av de snyggaste på plats.

Lyssnade lite på en session om hacking och gick runt och spanade in vilka som var där och vad dom hade att komma med. Sämsta montern nämner jag inte ens vilka det var, men två personer som sitter och surar vid ett bord, inte tar kontakt när man står och tittar på dom och inte ens har något material man kan ta med sig undrar man lite vad dom ens gör där...

Samir, Tobias & Karin hälsar besökarna välkomnaImorgon är det dag två i Göteborg och jag kommer på förmiddagen stå i montern så har ni vägarna förbi får ni gärna säga "hej"! Annars återkommer ju mässan i februari för dig som bor i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *