10 januari 2008

ICT-Mässa Göteborg 2008

Petra rockar hårt på WIISå har vi snart gjort bägge dagarna och helt otroligt vad bra drag som det var i vår monter!! WII-spelet var ett naturligt dragplåster och under tiden som kollegorna spelade passade vi på att snacka lite utbildning med de andra.

Samir, Fredrik & Karin väntar på besökareÅrets mässa i Göteborg kändes aningen mindre än tidigare, men det kanske bara berodde på att vi hade blivit förpassade till övervåningen på Svenska Mässan i år. Man kände igen många av utställarna sedan tidigare och i år hade vi bland annat Know IT som grannar. Tack förresten killar för överraskningen med er lilla helikopter, tur att ni inte körde över någon kund :)

Årets snackis var väl annars de två tjejjerna i vita, tajta klänningar och högklackat som gick omkring och delade ut diverse gratisgrejjer. Ingen jag pratat med har någon aning om exakt vilket bolag som hade kommit på den här "smarta" idéen, men det kändes väldigt 70-talstänk...

Glada besökare som tävlar på WII Lite tur förresten att vi inte föll för idéen att ta med Guitar Hero som spel, det fanns ju redan på två andra ställen och jag tror faktiskt vårt Mario Olympics som drog allra mest folk!

Avslutningsvis stort tack till alla monterbesökare, kunder, kollegor och annat löst folk som sprang omkring. Lycka till i tävlingen och vi återkommer!! Har ni turen att bo i Stockholm så kommer ju även mässan dit den 6-7 februari, så passa på att skriva ut era gratisbiljetter redan nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *