4 april 2020

Investera din tillgängliga tid i kompetenshöjning!!


Har ni investerat i er kompetenshöjning framåt? Just nu står vi inför en situation där ni kanske redan inlett korttidspermitteringar vilket såklart är superviktigt i det rådande läget, men den tiden som frigörs behöver också planeras!

Om jag drar jämförelsen till idrottens värld så är skadeavbrott tyvärr ganska återkommande på de högre nivåerna. När våra atleter siktar på att bli bäst så är de som stöttar alltid beredda på vad som behöver göras under perioder när det inte går att köra på som vanligt. Om vi drar paralleller till vår arbetsvardag just nu så är vi inne i en rehabiliteringsperiod där det är extra viktigt hur vi arbetar för att komma tillbaka i så bra form som möjligt!

Jag märker mer och mer dialog kring hur detta är även en period där det behövs investeras i kompetens för medarbetarna. Just nu, frivilligt eller inte, så finns tiden för nya kunskaper antingen om du ska bli ännu vassare på det du arbetar med eller om ni sett behovet att helt nya kunskaper som kan förenkla ert arbete eller nå nya områden och tekniker som ni kanske inte jobbat med tidigare.

Jag fortsätter stötta er med ny kompetens inom områden som IT-teknik från Microsoft, Cisco, VMware, RedHat mfl teknikleverantörer, men också "mjukare" områden som ITIL 4, Agila metoder och inte minst teknik för dig som mest använder IT som ett stöd i din arbetsroll!

Några tips på kompetensinsatser jag kan hjälpa med

1. Kompetenskort - minska era samlade kurskostnader genom att förbetala utbildningsinsatser!

3. Är det svårt att synka medarbetarnas tid för flera dagars sammanhängande kurs? Vill ni sprida ut kompetenshöjningen över tid? Vi har även e-learning för IT-proffs inom områden som Microsoft, Cisco, Citrix, VMware, RedHat, Oracle och även ITIL!

För verkligt ökad effekt och säkerställd inlärning över tid kan vi även skräddarsy ett utbildningsprogram där ni kombinerar självstudier som ovan med expertstöd liveOnline i kortare punktinsatser! Kontakta mig för ett förslag hur en sådan insats skulle kunna se ut för just er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *