6 maj 2020

DevSum 2020 goes digital


DevSum 2020 goes digital online

Många har undrat och nu är det klart, Sveriges bästa konferens för systemutvecklare, DevSum kommer att levereras streamad online den 28-29 maj! 

I det rådande läget har allt fler events och konferenser antingen behövt skjutas fram eller ställas in och vi har istället jobbat fram en lösning där vi både säkerställer de bästa talarna, fyra simultana spår under två dagar levererat på en bevisat proffsig plattform. Jag har själv arbetat med Solidtango tidigare, då med streamade fotbollsmatcher och uplägget är riktigt riktigt bra! Upplägget blir ungefär som att du kommer in i en en TV-studio, där konferensens egna experter blir programledare som både presenterar de olika spåren, efter sessionen lyfter fram och analyserar några av de viktigaste delarna och även ger utrymme att svara på deltagares insända frågor! Grymt proffsigt!

Talarlistan är minst lika imponerande som vanligt och du kommer bland annat kunna lyssna på välkända och uppskattade talare som Tess Ferrandez från Microsoft som jämförelser mellan C# och Python, Gil Cleeren plöjer igenom "Clean Architecture" med ASP.Net Core, Jakob Ehn från vår sponsrande partner Active Solutions lyfter på locket kring Devops, David Neal ger dig konkreta tips kring att komma över din scenskräck, populära Alan Smith gräver ännu djupare inom AI, Jennifer Wadella stöttar ditt arbete att ta hand om gamla AngularJS-appar i en TypeScript-värld, Jeffrey Strauss visar hur du kan jobba med multitrådade JavaScripts, Tim Huckaby lyfter fram dilemmat hur vi kan lita på AI och ML, Lemon 🍋 lovar att få dig att sluta hata CSS och mycket mycket mer!


Med tanke på att vissa delar av konferensen av naturliga skäl inte går att fixa (lite svårt med lunch, kvällsmingel etc) så har vi även justerat priset för biljetten som nu kostar 4.975 kr (ex. moms) och vi har även beslutat att skänka 10% av alla intäkter för konferensen till det oerhört viktiga arbete som Världshälsoorganisationen WHO genomför just nu!

Surfa in på vår sajt nu, läs mer och boka din biljett på https://www.devsum.se
VÄLKOMMEN!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *