9 mars 2007

Seminarium, möten och en trevlig kväll med Microsoftgänget

På party i Göteborg med InformatorOk, det har varit en hektisk dag som började tidigt med att sätta upp och göra iordning för vårt seminarium kring Java/.NET på Ullevi konferens. Fullknökat med folk och två duktiga tekniker på var sitt område plus en riktigt härlig moderator (med värmländsk trygghet :)

Tänk ändå att det var så många "jo, jag håller med..." och tanken att språken mer och mer går ihop och lånar från varandra bör väl ändå gagna och säkra upp framtida applikationer tycker man.

Efter en lång arbetsdag var det ändå dags att kila iväg till Hotel G på centralstationen och träffa andra Microsoftpartners och höra lite nyheter och få reda på hur vi som partners kan få hjälp på olika sätt från Microsoft och inte minst genom att hjälpa och stötta varandra som medlemmar när vi får uppdrag där vi kanske behöver låna in kompetens på något sätt.

Är ni partners med Microsoft och inte aktiva i IAMCP rekommenderar jag verkligen att gå med, en låg kostnad för att kanske säkra upp framtida affärer med betydligt mer på spel. Läs mer på www.iamcp.se

Att vi sen var en kraftig majoritet från Informator med på träffen känns tryggt och stabilt. Dessutom gjorde detta det ganska lätt att kila vidare efteråt och att jag sedan gick direkt till jobbet nästa morgon (från Deep) var väl något man får ta. Alla gör vi våra små uppoffringar :)

2 kommentarer:

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *