29 mars 2007

Tele-2 kan inte ordna tekniken...

Helt värdelösaDigital TV är ju framtiden eller hur!? Inte om man har Tele-2 som leverantör i alla fall... Eller möjligtvis om man är superintresserad av allt som händer i Stockholm, oavsett vart i landet man bor...

Har nu haft digital TV via Tele-2 några månader och i början trodde vi det var ett tillfälligt problem, men nu börjar det bli riktigt irriterande att få in Stockholms lokalnyheter på 1:an, 2:an och 4:an istället för Göteborgsnyheterna som faktiskt är betydligt mer intressant när man
bor på västkusten.

Hittade faktiskt en mailadress (!!!) till Tele-2 kund"service" och skicka en fråga om när dom kan tänkas fixa detta problem. Fick följande IQ-befriade svar (har tagit bort helpdeskpersonens namn för att han skall slippa skämmas...)

Hej!

Tack för ditt mail.
De regionala nyheterna tar du in analogt via din vanliga
TV.

Med vänlig hälsning
TELE2VISIONKundservice
Men herregud... är Tele-2 helt omedvetna om varför alla skall ha digital TV framöver!? *suck* Kanske något utbildningsbolag i Sverige som har Tele-2 som kund kan förbarma sig över dessa stackare och se till att dom får ordnat det här!!!
Edit 1/4, tog och mailade över Tele-2's svar till Aftonbladet... Kanske
dom kan få lite bättre svar på varför Tele-2 anser digitalboxar tillhör det förgångna på vissa områden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *