5 mars 2007

Utvecklarkurs för Sharepoint/MOSS 2007

Kunde just konstatera att Microsoft inte lyckats ta fram något MOC-material som leder mot Technology Specialist: Microsoft Office SharePoint Server 2007, Application Development och det gör det extra roligt att informera om vår egenutvecklade kurs T2742 Utveckling i SharePoint 2007 - web parts, workflows & event handlers som är förberedande för just denna MCTS-certifiering och dessutom körs med ett av Sveriges vassaste utvecklargäng inom Sharepoint, Fishbone Systems AB...
Har du missat att boka plats finns det ledigt utrymme framåt maj i både Göteborg och Stockholm, men vänta inte för länge... som jag tidigare sagt skall ju alla kunna Sharepoint 2007 i år!!

6 kommentarer:

  1. Låter intressant. Vi tänker utöka vår satsning på MOSS på Sogeti Linköping. Du har rätt - det är verkligen något som alla måste kunna nu :)

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia!

    Utan att säga för mycket är det verkligen en nytänkande lösning som vi kikat på för er inom MOSS. Nu är det inte jag själv som driver just det caset, men som sagt riktigt intressant!

    Kul att du håller med!

    SvaraRadera
  3. kommer bli riktigt kul att se vilka som plockar hem trofén för bästa portallösning på nästa summit

    SvaraRadera
  4. .net-awards blir spännande att följa! Har inte sett exakt när nästa MS Partner Summit är i Sverige, men självklart anmäler man sig :)

    SvaraRadera
  5. har just vart med på den kursen internt hos oss förra veckan via Informator och bara ett ord passa; GRYMT! ni rockar!

    SvaraRadera
  6. gick denna kursen förra veckan i göteborg och den var riktigt riktigt bra! Roger är en klippa och nu är det bara att sätta sig och göra testet någon dag, tack för tipset!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *