2 mars 2007

expoC Göteborg - Software Architecture Conference

Den 23-25 april får vi (som vanligt) storfrämmande på Ullevi (Konferenscentret dock, denna gång) här i Göteborg.

expoC-Göteborg kommer legenderna Ralph Johnson och James O. Coplien som dessutom får sällskap av bland annat Dan North, Niclas Nilsson, Rickard Öberg och Jimmy Nilsson.

Det är inte ofta jag är avundsjuk och gärna själv hade velat arrangera ett event, men med innehåll som bland annat "Organizational Patterns "&" Seven Subtle Stumbling Blocks of Agile", "Change, Coaching and Communication- an experiential workshop", en hel del om begreppet "Agile" och mycket mer, kan man helt enkelt inte låta bli att sucka...

Är du i branschen är detta event ett måste, läs mer på: http://www.gbg.expo-c.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *