10 mars 2007

Lunchmöte om Sharepoint 2007 - Göteborg

Sharepoint/MOSS 2007 är som vi tidigare konstaterat riktigt, riktigt hett just nu och på Informator har vi fått så mycket förfrågningar om anpassade kurstillfällen här i Göteborg under våren att det nästan är svårt att kunna hjälpa alla direkt (men bara nästan)...

Därför är jag nu väldigt glad att kunna presentera detta kostnadsfria tillfälle att komma och lära dig mer om vad som är nytt och användbart och dessutom träffa en mycket duktig kille från Microsoft som ger deras bild av produkten.

Måndagen den 26 april är det lunchmöte för IAMCP mellan 11:30 - 13:30 på Scandic Crown (Polhemsplatsen 3, bredvid GP-huset). Pontus Haglund (som bland annat är en av talarna på Informator/Humandatas Sharepoint & Exchange forum 2007) från Microsoft introducerar oss i Sharepoint 2007.

AGENDA
  • 11.45 - 12.30 - Microsoft bjuder på buffélunch

  • 12.30 - 13.10 - Pontus Haglund från Microsoft introducerar oss i Sharepoint 2007 med demo hur man enkelt integrerar med övriga Office-program.

  • 13.10 - 13.30 - Referenser från kundlösningar visar hur Sharepoint används i verkligheten

Det kommer vara begränsat med platser och är det så att ni vill ha en garanterad plats bjuder jag gärna med dig som gäst om du bara skickar ett mail!

1 kommentar:

  1. Ok, hittills har jag släpat med en kollega och sex konsultchefer som inte bara är intresserade att höra mer sharepoint utan även känna varandra lite på pulsen... Är du sugen på att vara med? Finns fortfarande plats så maila asap!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *