20 december 2008

En ny liten leksak

Så var man då tillbaks på västkusten igen efter gårdagens/nattens eskapader i Stockholm... Trodde faktiskt att vår huvudstad skulle ha några ställen som var öppna längre, men å andra sidan är man ju inte tonåring längre så det var nog bra att jag kom i säng runt 03.30 :)

Fick faktiskt med mig en liten oväntad gåva från företaget (med tillföljande kort "Årets säljare TC kort 2008", tyvärr hamnade jag inte på förstaplatsen, men jag får väl lägga på ett kol till nästa år :). En liten skön iPod Nano (exakt likadan som jag köpte till äldsta dottern när jag var i USA). Jag har väl aldrig varit en Applefantast, men den här lilla mojängen är riktigt skön!

Vi får väl se vart det leder... snart kanske man sitter där med en iPhone också :)

2 kommentarer:

  1. vad var det för oväntad gåva du fick:-)?

    SvaraRadera
  2. *haha* Jaru... det ena och det andra, trevligt var det i alla fall :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *