5 december 2008

Göteborgare och Norrmän (Opereaner)

Har ju tidigare tjötat om LinkedIn här på bloggen och nyttan man har där ibland. Tänkte passa på att tipsa om gruppen Göteborg för oss som gör affärer i stan eller bara bor här...Det senast är att vi planerar en träff IRL så att säga, den 14 januari någonstans kring Avenyn...

Något helt annat då förresten... Min favoritwebbläsare sedan bra länge är den Norska Opera som fast den är ganska lite spridd, enligt mig har de bästa och mest innovativa idéerna som bland annat både Firefox och MSIE tagit efter...

Nu kommer dom med v.10 som förhoppningsvis är minst lika bra som tidigare versioner. Läser man artikeln på IDG så får man tron att det enbart är de mindre konkurrentera som är "byte", men vem väljer en smörgås när man kan få en lyxmiddag!?

NU loggar jag av för middag och mys med familjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *