21 februari 2020

Nu kör det igång - tillbaka till Hisingen


I veckan kom dom efterlängtade årskorten till BK Häckens hemmamatcher i både Allsvenskan och Svenska Cupen. Förra årets julklapp till mig och Benjie-boy som knappt missade en match förra året. Hälsningen är signerad Tobias Carlsson, mittbacken som värvades in från Varberg i december och absolut en kille som har potential att tillföra än mer stabilitet i vår backlinje!

Skrockfulla brukar ju annars säga att en dålig repetition innebär strålande resultat när det blir allvar av. Med tanke på hur spelet hackat i träningsmatcherna nu på försäsongen så får vi väl innerligt hoppas att det stämmer.

Vi inledde året med att torska med uddamålet mot Ellos i första träningsmatchen, men tog Borås-revansch genom att spöa upp storsatsande Norrby därefter. Cupförlust sen mot norrmän och danskar fick åtminstone en skön avslutning med vinst mot rugbylaget Astana från Kazakstan. Alla hjärtansdags-torsk därefter mot nya norrmän från Sarpsborg kanske inte var precis det vi längtade efter inför premiären, men, men...

Annars tycker jag Benjie uttryckte sig riktigt bra om vår satsning 2020
- BK Häcken måste vara det lag i Allsvenskan som värvat allra bäst inför säsongen...
Vi har ju tappat lite namn från den gångna säsongen men kombinationen med förtroende för några av våra yngre spelare som Imam Jagne och intressanta nyförvärv som just Tobias Carlsson från Varberg, finländske landslagsspelaren Jasse Tuominen, Leo Bengtsson, Patrik Wålemark som verkar ha rejält målfokus, mittfältaren  Adnan Maric som nog lärt sig ett och annat i Premier League och nu senast då veteranen Alexander Søderlund som minst sagt kan tillföra mycket med sin rutin lovar riktigt gott inför årets utmaningar!

Personligen hade jag inte haft något emot ifall Mervan C hade valt gulsvart istället för grönsvart, men vi får väl se på söndag vilket avtryck han kan göra på matchen. Självklart ska det bara vara vinst här för vi siktar ju på ännu ett cupguld i år! Nu kör vi på ännu en säsong med skönt spel och en tradition att ta emot bortasupportrar på Bravida som bara vi kan göra! Vad sägs förresten om att få till både en bra vår- och höstsäsong i år? :)


Edit 200224: 3-0 och total dominans i matchen mot Gais ger mersmak! Riktigt snyggt spel, Lundberg är bra på vänstern, Jasse är härligt lovande och norske Alexander har sköna små tricks, anfallet har ett jäkla samarbete trots få träningar ihop. Ännu mer fart på kanten när Yasin kom in i 61:a minuten! Fortsätt såhär så blir det en fin Allsvenska! Samtidigt lite att slipa på som att Ekpolo passar hemåt 9/10 gånger... Dalla såg hyfsat frustrerad ut efter femte tomlöpningen! Bästa felhörningen annars, när jag inte förstår varför Gais-klacken skriker "heja-klack"... tills en herre på raden framför förklarar att dom ju ropar "Heja Gais" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *