15 januari 2007

IT-Sverige består i Stormen

Vore väl konstigt om man inte hade stormen på hjärnan när man kom till jobbet idag. Med tanke på att jag pendlar så får man vara glad att men ens kom till jobbet :) Västtrafiks webbansvarige skall ha en stor eloge för bra och snabba uppdateringar, även om man inte alltid blev så glad av det man läste.

Roligt nog hittar jag inga rubriker om nätverk, servrar etc som gått ner i stormen. Den enda tekniken som verkar drabbas är våra kära el-bolag som aldrig verkar förstå att saker kan upprepa sig. Undra hur mycket skadestånd dom måste punga ut med innan dom grävt ner samtliga ledningar egentligen...

Snackade med kunder nere i Malmö som verkat haft det än värre än oss på västkusten, dom stackarna som lämnat bilen i hamnen där nere ångrar sig nog bittert idag... Får väl se hur klimatet blir framöver... när pensionen närmar sig kanske man inte ens behöver fundera över att flytta till sydligare breddgrader för där är väl antagligen öken vid det laget *suck*

Til then, peace be with you!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *