3 januari 2007

ICT-Mässan 17-18/1 Göteborg

Snart är det över oss i full fart...

...det nya arbetsåret menar jag... Vissa har redan varit inne och slavat i mellandagarna och varför förstår jag faktiskt inte... vila upp er jäkla idioter så slipper vi att ni kraschar totalt när vi egentligen vill att ni levererar!! (skall jag säga som sitter och mailar kunder efter tvångsmässigt ha gått igenom inboxen :)


läs mer om mässan på denna länk Men, å andra sidan skall vi börja kika närmre på årets ICT-Mässa den 17-18/1 i Götet, här kommer flera viktiga spelare i olika divisioner vara med... Skall förresten bli riktigt roligt att se vad våran marknadsbyrå hittat på till vår monter i år, säkerhet brukar ligga i fokus, men vi har pushat hårt på att åtminstone kika närmre på säkerhet ur systemutvecklingssynpunkt, kanske jultomten slänger iväg en sista julklapp åt vårt håll innan han går i ide för året, vi får se, får se!

Dagens "istället för Soduko": http://www.novell.com/partners/channel/academy/onlinetest.html Garanterat inget man gör i en handvändning :)

...nu bär det av för rekreation, Al has left the building...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *