31 januari 2007

Vi satsar på VISTA!

Nu har Microsofts nya operativsystem Vista släppts även för privatpersoner och det börjar märkas med reklam på våra vanliga TV-kanaler (WOW liksom :), datorförsäljare börjar lägga med Vista som standard och även flera större slutkunder har planerat börja fasa in operativsystemet framöver...

Läste häromdagen på Aftonbladet att deras expert rekommenderade att man skulle avvakta lite. Trots detta hade mer än 50% av de som röstade sagt att deras nästa operativsystem blir Vista!!!

Snart är det dags för Er i branschen som vill ligga steget före, att gå utbildning i det som är nytt och ändrat. Kan man inte, får man inga uppdrag, eller hur!? Vill därför passa på att tipsa om att vi på Informator nu släpper ett riktigt hett paketerbjudande för dig som vill komma in i det nya tänket snabbt! Att vi dessutom bjuder på en certifieringsvoucher om ni bokar hela veckan är väl bara en liten bonus. Ta chansen att gå kurs nu och lägg några timmar på att göra testet så kan du stoltsera med ett fint diplom som du garanterat kommer vara en av de första som har i Sverige!
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS):
Windows Vista, Configuration - Paketerbjudande

Som MCTS på Windows Vista, (Konfiguration), är du redo att lösa installering, uppgradering, konfigurering, optimering, kopplingar och felsökningar inom Windows Vista. Nu släpps denna nya certifiering för dig som är på gång att börja arbeta med Vista och speciellt för er som är tidigt ute kommer nu Informator med ett riktigt bra förslag för att snabbt komma in i arbetet:
Paketerbjudande:
Få båda kurserna plus en certfieringsvoucher för totalt 22 480 kr (originalpris: 28 100 kr)

MS5115 Installing and Configuring the Windows Vista Operating System (3 dagar)

MS5116 Configuring Windows Vista Application and Tools (2 dagar)
(i denna är numer även den tidigare kursen 5117 inkluderad pga beslut från Microsoft)

Som tillsammans leder mot certet:
70-620: Windows Vista, Client Configuration

Vill du veta mer om kurserna, reservera plats och liknande är du välkommen att kontakta oss.
PS: Samma vecka som Vista lanserades så tog persondatorförsäljningen ett rejält skutt uppåt, enligt siffror från Current Analysis. Bara i USA beräknas försäljningen ha gått upp med 173 procentenheter jämfört med veckan innan. Av de bärbara datorer som såldes så var 76 procent utrustade med det nya operativsystemet. (FL-Net)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *