2 augusti 2007

Medison - Bluff eller Masochist?

Medisons nya dator enligt presskonferens idagNu har VD för Medison haft en Svensk presskonferens där det inte verkar ha kommit fram mycket nytt förutom att dom visade upp en laptop (utan serienummer, för att "inte avslöja producenten") och nyheten att nästa steg för denne entrepenör är att bli statsminister i Sverige och öppna fabriker i Sverige (Blekinge eller Norrland!!! :)

Nu har detta gått så långt att man verkligen undrar om det är en bluff eller om det är ett gäng masochister som älskar att inte förbereda sig ordentligt och åka på stryk gång på gång när man visar upp fakta som inte stämmer...

Identify the hippo computerMedverkade på presskonferensen var tydligen också "Nordenchef" och "Försäljningschef" och med tanke på att det bara är fem pers i bolaget så kanske "Asienchefen" och "Amerikachefen" är någon annanstans (kanske håller på och skruvar som bara fasiken för att kunna leverera datorerna till den 15/8 som är det utlovade datumet för första leveransen :)

Eller varför inte hjälpa "PC för Alla" att identifiera datorn *hahahahaha*

2 kommentarer:

  1. här står det änu mer om dom, tack för du samlar infon!

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset!! Helt otroligt att denna "Expedition Medison" kan fortsätta såhär utan att någon ens fått sin beställda dator än :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *