27 augusti 2007

Seminarium - CIO Sverige 2008

Läste igår en artikel på CIO-Sweden om CIO: En roll i förändring. CIO-rollen är precis som dom skriver en yrkesroll som blivit mer och mer inriktad på affärer. Som ett rent sammanträffande fick jag en stund senare ett mail från min gamla kollega Richard Richthoff som efter ett tags sidospår, nu kommit tillbaks till ett uppdrag som verkar riktigt intressant och utmanande.

Seminarium - CIO Sverige 2008Företaget heter RadarGroup International och har du medverkat på Microsoft Partner Summit har du säkert hört deras dragningar kring IT-inköpen i Sverige och hur stor del av kakan som vi som IT-företag har att smaka av på den Svenska marknaden...

Blev också inbjuden till ett seminarium med inriktning på nyheter under 2008 ur ett CIO-perspektiv i Sverige . Har du möjlighet att vara med så tycker jag verkligen du skall ta dig tid att kika lite närmre på vad framtiden har att bjuda på!

- Stockholm 20/9 -
- Göteborg 25/9 - Elite Plaza Hotel
- Malmö 26/9 - Elite Hotel Savoy

Läs mer om agendan och boka plats på RadarGroups hemsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar, jag återkopplar så snabbt jag kan!



Köp böckerna om agilt ledarskap här

Agilt Ledarskap i en digital värld, Tobias Strandh 2019, Smidiga ledare och andra agila myter, Trust Based Agile, 2020
I böckerna Agilt ledarskap i en digital värld, Smidiga ledare och andra agila myter och Trust Based Agile (den engelska översättningen av de första två böckerna) så blandas självupplevda verksamhetsledningsexempel med best practices från internationella experter och välbeprövade metoder som stöttar just dig personligen och din organisation i att ta nästa steg mot gemensam framgång.

På ett humoristiskt sätt, kryddat med anekdoter från IT-branschen delar Tobias med sig av en uppsjö nyttiga insikter och alterntiv kring ledarskap, organisationsutveckling och digitala verktyg! Nu finns både de första två böckerna och den engelska samlingsvolymen att beställa här på bloggen!

Läs mer >>

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *